SICK OF IT ALL, BLACK MAMBA - AN CLUB, Αθήνα, 25 Ιουνίου 2019

Thursday, 27 June 2019 15:01
Συντάκτης:
Published in Live Reviews

Η βραδιά αυτή θα μείνει χαραγμένη για πάντα σε όποιον ήταν εκεί. Και όχι μόνο γιατί η απόδοση και των δυο group ήταν εξαιρετική, αλλά κυρίως για την ανταπόκριση του κοινού που επιδιδόταν σε ένα ατέρμονο moshing και crowdsurfing.

Περιγράφει ο David Μοσχονάς & o Λευτέρης Τσουρέας

Το δύσκολο ρόλο να «ζεστάνουν» το κοινό ανέλαβαν οι BLACK MAMBA. Το thrashίζων punk/hardcore τους αποδόθηκε με τον καλύτερο τρόπο από πλευράς ενέργειας της μπάντα, που ήταν τυχερή να έχει σύμμαχό της και τον πολύ καλό ήχο. Οσοι προτίμησαν να μείνουν έξω – και ήταν, δυστυχώς, η πλειονότητα – έχασαν την ευκαιρία να δουν ένα ντόπιο σχήμα να παρουσιάζεται τόσο καταιγιστική. Αεικίνητος ο τραγουδιστής τους και μόνο τα καλύτερα για το υπόλοιπο group!

 

 

Τα κομμάτια που επέλεξαν ήταν: “Flip”, “Black mamba”, “War”, “Mental pollution”, “Fight back”, “Kick him”, “Spit it out”, “Short life” και “Ready to roll”. Πάντα τέτοια παίδες!

Λευτέρης Τσουρέας

 

 

Μετά τους πολύ καλούς και true Black Mamba έφτασε η στιγμή της παλιοπαρέας απο το Big Apple να σπείρει τον πυρηνικό όλεθρο! Τα αδέρφια Lou και Pete Koller και οι συνοδοιπόροι Armand Majidi και το ιερό τοτέμ Craig Setaris στα drums και στο μπάσο αντίστοιχα δείχνουν όπως πάντα σε ευχάριστη διάθεση. Μπαίνουν στο προσκήνιο μετο “Take the night off” απο το εκπληκτικό “Death to Tyrants” του 2006. Το κοινό ήδη πιστό και τρελαμένο χορεύει ασταμάτητα στον ρυθμό τους. Συνεχίζουν με το πολύ δυναμικό “Inner Vision” από την τελευταία δισκάρα “Wake The Sleeping Dragon”.Μετά έχει “Cloberrin Time” από το αγαπημένο “Live In A Dive” και πραγματικά εκατοντάδες marvel heroes απο κάτω ανταποκρίνονται. Ο όλεθρος γυρίζει σε λίγο old school με το “Us vs Them” του “Built To Last” και το τερματίζουν με “Injustice System” από το “Blood Sweat And No Tears” του 1989.

 

 

Η old school αγάπη συνεχίζεται με το “My Life” απο τον ίδιο δίσκο καθώς και το “Bullshit Justice” από το “Sick Of It All”, ενώ ακολουθεί κάτι που εκφράζει το μέσο αμερικανάκι. το “White Boy Shit” απο τον τελευταίο δίσκο. Ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε άσυλο από το καλύτερο mosh pit τα τελευταία χρόνια με το “Sanctuary” από το προ-επαναστατικό “Call To Arms” του 1999. Η επανάσταση συνεχίζεται με το “Good Looking Out” απο το “Built To Last” του 1997.

 

 

Ο ασταμάτητος και ίσως από τους καλύτερους hardcore τραγουδιστές - αν όχι ο καλύτερος - Lou Koller κατεβαίνει στον λαό του κρατώντας Machete και προσφέρει θάνατο όπως μόνο αυτός ξέρει σε κάθε λογής τυράννους. Μετά ανεβαίνει πάλι και το μενού έχει “Black Venom” και “Road Less Travelled”. Ακολουθούν τα “Death Or Jail” απο “Based On A True Story”, “The Snake” απο τοτελευταίο album (κομματάρα) και το “Uprising Nation” απο το “Death To Tyrrants”. Η βραδιά κλείνει με δύο κομμάτια από το “Scratch The Surface”: το ομώνυμο και το “Step Down” έτσι όπως πρέπει. Εν κατακλείδι ευτυχώς που δεν υπήρξαν τραυματισμοί με τέτοιον όλεθρο από κάτω (τα ματωμένα χειλάκια δεν μετράνε). O ήχος έσπειρε και αν κάνεις μεγάλο ντεμαράζ και βάζεις άπειρα γυαλιά σε πολλούς και σου αξίζει.

 

 

Σκηνικά απείρου κάλλους με τον frontman τους να παίρνει μια μεγάλη πετσέτα και να κάνει αέρα στις πρώτες σειρές! Να ξεσηκώνει συνέχεια το κοινό, λέγοντας ότι είναι το ίδιο cool και τα καινούρια και τα old school! Μέχρι που κατέβηκε κάτω στο κοινό και τραγουδούσε ενώ γύρω του είχε δημιουργηθεί ένα ανελέητο circle pit! Έκανε καζούρα σε έναν που ενώ είχε προετοιμάσει το κοινό για wall of death, αυτός καθόταν επιδεικτικά στη μέση και δεν το κουνούσε ρούπι! Σίγουρα κλου της βραδιάς η παρουσία μιας μικρούλας με τα headphones με τα στρασάκια αριστερά από το drum kit καθ’όλη τη διάρκεια της συναυλίας και στο τέλος μοίραζε πένες στο κοινό!

Παιδιά από το NYC οι καιροί είναι δύσκολοι και σας χρειαζόμαστε πιο συχνά! Μην κάνετε πάλι 9 χρόνια να σας δούμε! Η συναυλία της χρονιάς! ΤΕΛΟΣ!

photos by Lefteris Tsoureas

 

Read 236 times

Leave a comment