ΑLTAR OF OBLIVION -The Seven Spirits (Shadow Kingdom/2019)

Friday, 12 April 2019 09:21
Published in When Hard Gets Heavy

Η φωνή των επτά πνευμάτων σε καλεί! 
 
Παρουσιάζει ο Λεωνίδας Χατζημιχάλης
 
 
Το πενταμελές σχήμα των Δανών Αltar Of Oblivion υπάρχει δισκογραφικά από το 2009 με το πολύ αξιόλογο Sinews Of Anguish για να συνεχίσει το ίδιο ποιοτικά το 2012 με ένα ακόμα δημιούργημα, το Grand Gesture Of Defiance
Έκτοτε το Darkened Heavy και Epic Doom metal τους έφερε στο φως μερικά ακόμα singles όπως και δυο εξαιρετικά e.p's, τα Salvation και Barren Grounds αντίστοιχα.

Ερχόμαστε αισίως στο σήμερα, με το νέο πόνημα που λέγεται The Seven Spirits
Στην ουσία δεν άλλαξαν και πολλά, το ηχητικό παραπέτασμα συνεχίζει να είναι το ίδιο εβένινο, βαριά φορτισμένο από εικόνες και ήχους του παρελθόντος. 
Σαν την πυκνή συννεφιά που έχει στα σπλάχνα της τη νεροποντή που έρχεται, φέρνοντας με τις πρώτες σταγόνες τους Paradise Lost να "μοιρολογούν" με τους Τype-O-negative, έχοντας ένα γλυκόπιοτο ποτήρι Νέκταρ στο χέρι!
Μέσα στην όλη παραζάλη θα έρθουν να αποτίσουν φόρο τιμής κι άλλοι γνώριμοι φίλοι όπως οι Primordial με τους συγγενείς Dread Sovereign και Twilight Of Τhe Gods, οι Μy Dying Bride ακόμη και οι Αge Of Taurus μα και τόσοι άλλοι, να τιμήσουν τα "εδέσματα" αγαπημένων ήχων που τόσο μας λείπουν.
Η λευκή Θεά θα σε στείλει ειρηνικά στο πεδίο μιας ατελείωτης κι ονειρικής μάχης, με τραγούδια πολέμου σαν το θεόσταλτο Solemn Μessiah και δεν θα φοβηθείς ούτε τις πιο εχθρικές φιγούρες που θέλουν να σε αρπάξουν πριν η λύτρωση τούς στείλει για πάντα πίσω στην πεζή πραγματικότητα.

Αποκαμωμένος, κάπου μέσα σου θα ήθελες να ήταν όλα αυτά αληθινά μα και ψέματα μαζί. Δεν θα ξεχαστούν όμως τόσο εύκολα αυτά που άκουσες με το πρώτο φως ημέρας. 
Δεν έχεις πάρα να ακούσεις ξανά την φωνή των επτά πνευμάτων να σε καλούν... everyone is waiting for you!
 
Tracklist:
1.Created in the Fires of Holiness 
2.No One Left 
3.Gathering at the Wake 
4.The Seven Spirits 
5.Language of the Dead 
6.Solemn Messiah 
7.Grand Gesture of Defiance
 
Line-Up:
Mik Mentor - Lead & backing Vocals
Martin Meyer Sparvath - Guitars, backing Vocals & additional Keyboards
Jeppe Campradt - Guitars and Keyboards
Cristian Nørgaard - Bass
Danny Woe - Drums

Session Members:
Cheryl Pyle - Flute / spoken Words
Lars Strøm - Keyboards
 
 
 
✍ Leonidas Hatzimihalis (ECLECTIC SHADOWS team)
 
 
Read 226 times