Ο θείος Νώντας γιόρτασε τα 80α του γενέθλια στο Κύτταρο, μαζεύοντας ξανά τους "Γεια σου Τάκη" με μία ιδιαίτερα παρφέ σύνθεση που σχεδόν δε χώραγε στη σκηνή. Το Κύτταρο είναι άρρητα συνδεδεμένο με το Ελληνικό rock αλλά και με τον Μήτσο, με τον ίδιο να δίνει συναυλίες εκεί από τη δεκαετία του 1970. Συνεπώς ήταν ο ιδανικός χώρος για να λάβουν τόπο οι εορτασμοί. Η ανταπόκριση του κόσμου βέβαια ξεπέρασε τη χωρητικότητα του Κυττάρου, δίνοντας πάτημα στην παρέα για μια δεύτερη sold out συναυλία στις 21 Ιανουαρίου (στα επίσημα γενέθλια του Πουλικάκου).

Τιμά ο Ξενοφών Καράμπαλης

Το μπλουζ είναι αθάνατο! Τελεία και παύλα. Τούτο, για πολλοστή φορά, ήρθε να μας το επιβεβαιώσει – ταρακουνώντας το κεφάλι μας -  η επική συναυλία των  Blues Wire & Blues Revenge, μαζί με τον εκλεκτό καλεσμένο, Νίκο Ντουνούση. Μία «συνάντηση κορυφής», που χαράχθηκε στο υποσυνείδητο όλων, λόγω του εξαιρετικού επιπέδου, από κάθε μα κάθε άποψη! Το Κύτταρο Live Stage μετατράπηκε σε μία χρονομηχανή, με τους οδηγούς της να μας ταξιδεύουν στις ένδοξες δεκαετίες του παραδοσιακού Αμερικάνικου αλλά και του πιο σύγχρονου, Βρετανικού Μπλουζ.

Μεταδίδει ο Μάριος Παλαιοκαστρίτης

Kαι να μου το έλεγες, δεν θα το πίστευα! Πες με άπιστο Θωμά. Εγώ, όμως, δεν θα μπορούσα να φανταστώ με τίποτα ότι οι Γίγαντες κατά την εορταστική τους περιοδεία για τα 50 συναπτά χρόνια πορείας θα μας έτρεχαν νυχτιάτικα στον Ταύρο για να παρακολουθήσουμε μία από τις καλύτερες συναυλίες τους (σε τοπικό επίπεδο). Από πολλούς οπαδούς ειπώθηκε ότι ήταν η κάλλιστη!

Τιμά ο Λεωνίδας Χρονόπουλος και ο Μάριος Παλαιοκαστρίτης

Οικεία πρόσωπα, τραγούδια που σμηλεύτηκαν σε βάθος χρόνου και έγιναν μύθος, αγαπημένα άλμπουμ, σεβασμός, αγάπη, συγκίνηση, γιορτη!!!

Τιμά και φωτογραφίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος

“Συνήθως το ζητάω αυτό το “f**k yea” δυο φορές…αυτό ήταν καλό με την πρώτη, αρά μάλλον περνάτε καλά…”

Ανταποκρίνεται ο Χρήστος Αναστόπουλος

Και να που έφτασε η 10η Δεκεμβρίου 2022. Με αφορμή το επίγειο ταξίδι σαρανταδύο ετών του Βέβηλου, θελήσαμε να συναντήσουμε στο δεύτερο secret gig (Νεκρή Ζώνη II) τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη.

Ανταποκρίνεται και τιμά η Έλμα Μπαλή