Η στήλη γεννήθηκε για να είναι ορθάνοικτη για κάθε ντόπιο σχήμα, παλιό ή πρωτοεμφανιζόμενο, επώνυμο ή άγνωστο! Θα προσπαθήσουμε στα μέτρα του δυνατού να παρουσιαστεί από εδώ κάθε αξιόλογη νέα κυκλοφορία. Μπορείτε να επικοινωνείτε στέλνοντας τα αιτήματά σας μαζί με δείγματα της εκάστοτε δουλειάς σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση kissadjekian@gmail.com

LOCAL HEROES : Soulskinner - ''Descent to Abaddon'' (Xtreem Music)

Thursday, 25 May 2017 08:05
Published in Local Heroes

Σαν το καλό Whiskey

Γράφει ο Στέφανος Τυροβολάς

Οι Soulskinner είναι σαν το καλό Σκωτσέζικο malt· Όσο παλιώνουν, νοστιμεύουν.

Βρισκόμαστε 20 χρόνια μετά την αρχική τους δισκογραφική εμφάνιση υπό το όνομα Terra Tenebrae, και αισίως 17 χρονάκια από τότε που ηχογραφούν και εμφανίζονται ως Soulskinner.

Με διαλέιμματα και με υπερβάσεις, οι Soulskinner συνέχισαν όλα αυτά τα χρόνια να προσφέρουν ποιοτικότατο brutal-ίζων death metal με ολίγη από thrash για τη γεύση.

Η σύνθεσή τους, και η ιστορία των μελών τους εγγυώνται εξάλλου.

 

Στο φετινό Descent to Abaddon μας προσφέρουν σοβαρό, ποιοτικό και σε σημεία εντυπωσιακό death metal της παλιάς φρουράς. Ακούω το ''The Dead Have Ravished'' και συγκινούμαι, μιας και είναι τέρμα Bolt Thrower διάολε!!

Νομίζω οτι ο καθένας-ια θα βρεί διάφορα πράγματα που θα του δημιουργήσουν συνειρμούς, με απόλυτο σεβασμό προς την επιρροή, και ενδεδυμένα με τον χαρακτήρα της μπάντας. Το ''True Bliss'' θα μπορούσε να είναι στα session του ''Blessed are the Sick'', το ''A Spectral Vision'' φωνάζει Dismember απο χιλιόμετρα.

Συνολικά ο δίσκος αναδύει αφοσιώση, πάθος και τεράστια τρέλα.

Αποτελεί μια μια πολύ σωστή δουλειά, από μια πολύ σωστή μπάντα, και όσο τον ακούτε θα ανακαλύπτετε λεπτομερειούλες που θα τονώνουν την αίσθηση ευχαρίστησης.

Σαν την επίγευση στο malt.

 

Να αναφερθώ και στην σούπερ δουλειά που έχει γίνει στην παραγωγή. Βαλτώδης, σάπιος ήχος, ζεστός και ευκρινής, old-school προσέγγιση σε όλα τα επίπεδα.

Συνολικά οφείλουμε να δώσουμε ένα σοβαρό respect στους Soulskinner για αυτή τη δουλειά.

Με σεβασμό και ενδιαφέρον για τα από δω και πέρα βήματα.

 


Βρείτε τους Soulskinner στο facebook: https://www.facebook.com/Soulskinnerband/

site:http://soulskinner.com/

 • Album:

  Descent to Abaddon

 • Line Up:

  Gothmog-vocals

  Bill Zobolas ''EL'': Guitars

  Spiros Triantafyllou: Guitars

  Kostas Savvidis: Drums

  Costas Analytis: Bass

 • Year:

  2017

Read 509 times

Leave a comment