Η στήλη γεννήθηκε για να είναι ορθάνοικτη για κάθε ντόπιο σχήμα, παλιό ή πρωτοεμφανιζόμενο, επώνυμο ή άγνωστο! Θα προσπαθήσουμε στα μέτρα του δυνατού να παρουσιαστεί από εδώ κάθε αξιόλογη νέα κυκλοφορία. Μπορείτε να επικοινωνείτε στέλνοντας τα αιτήματά σας μαζί με δείγματα της εκάστοτε δουλειάς σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση kissadjekian@gmail.com

LOCAL HEROES: WAR POSSESSION - "Doomed To Chaos (Memento Mori - 2017)

Tuesday, 17 October 2017 07:08
Published in Local Heroes

Χώμα και θειάφι.

Παρουσιάζει ο Στέφανος Τυροβολάς

Ντεμπούτο για τους συντοπίτες μας War Possession, που είναι παλιές καραβάνες στο χώρο (Embrace of Thorns, Merciless Crucifixion, Wargoat), και παίζουν old-school death metal.

Ε!
Οld-school, όχι φλωριές.

 

Στο 40λεπτο δισκάκι τους, προσφέρεται άφθονο ξύλο μετά μουσικής, με βαλτώδη, αλλά ευκρινή παραγωγή, σωστή riff-ολογία, που λοξοκοιτάει προς Αμερική και τους Incantation, αλλά και προς την Βόρεια Ευρώπη, είτε προς την ολλανδική σκηνή και τους Asphyx, είτε προς λίγο πιο Βόρεια (προσωπικά πιάνω Dismember περασματάκια, ο κόσμος να χαλάσει).

Αλλά όλα αυτά είναι παράπλευρες αναφορές, γιατί η βασική επιρροή-αναφορά-θρησκεία, είναι οι Bolt Thrower και ο πόλεμος στα ηχεία σας!!

Ο όγκος είναι πολύς, το βάρος ασήκωτο, και το γενικό αίσθημα είναι οτί σε ποδοπατάει ελέφαντας, ή περνάει από πάνω σου ένα τανκ.

Η αρχική, μυστηριακή εισαγωγή, φτιάχνει το έδαφος, αποπροσανατολίζοντας, για την επέλαση που ακολουθεί. Το ''Operation Neptune'' κόβει μαχαίρι τις απορίες, ενώ ο δίσκος συνεχίζει στο ίδο μοτίβο.

Πόλεμος και Ξύλο. Χώμα και Θειάφι.


 

''War is The Father And King Of All'', ''Slapton Sands Tragedy'' και ''The Sword Of Stalingrad'' είναι οι κορυφές ενός στιβαρότατου άλμπουμ, που θα κερδίσει εύκολα την καρδιά κάθε death μεταλλά, και θα σας συνοδεύει για καιρό.

Σοβαρή δουλειά, ενώ το συνθετικό trick, με τις αργές εισαγωγές, που οδηγούνται σε έκρηκτικό- καταστροφικό death, σε πιάνει από τον γιακά και δεν σε αφήνει να φύγεις.

Πέστε με τα μούτρα!

 

 • Album:

  ''Doomed to Chaos''

 • Line Up:

  Vaggelis- Vocals

  Haris-Guitars

  Bill- Bass

  George-Drums

 • Year:

  2017

Read 607 times

Leave a comment