Η στήλη γεννήθηκε για να είναι ορθάνοικτη για κάθε ντόπιο σχήμα, παλιό ή πρωτοεμφανιζόμενο, επώνυμο ή άγνωστο! Θα προσπαθήσουμε στα μέτρα του δυνατού να παρουσιαστεί από εδώ κάθε αξιόλογη νέα κυκλοφορία. Μπορείτε να επικοινωνείτε στέλνοντας τα αιτήματά σας μαζί με δείγματα της εκάστοτε δουλειάς σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση kissadjekian@gmail.com

NIGHTRAGE- Poems Doomed To Oblivion demo 2000 (Despotz Records/ 2020)

Tuesday, 20 October 2020 09:17
Συντάκτης:
Published in Local Heroes

Το "Poems Doomed To Oblivion demo 2000 " είναι το δεύτερο digital single από το demo 2020. Είναι "η αρχή του κακού" για τους Nightrage, καθώς μιλάμε για ένα από τα επιδραστικότερα συγκροτήματα της Σουηδικής σκηνής και πιο συγκεκριμένα της Melodic Death.

Ενημερώνει ο Ηλίας Δημητρίου

Ο ιθύνων νους πίσω από τους Nightrage δεν είναι άλλος, πέρα από τον γνωστό και μη εξαιρετέο, Μάριο Ηλιόπουλο. Πρώην μέλος του Ελληνικού death metal συγκροτήματος Exhumation, ο ίδιος μαζί με τον -τότε συνοδοιπόρο του στους Nightrage- Gus G (Firewind) αποτέλεσαν το κύριο κορμό για την δημιουργία τού Poems Doomed To Oblivion demo 2000.

Το single είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του σύγχρονου οπαδού και αυτό γίνεται αντιληπτό μέσα από τις εξαιρετικά δομημένες heavy κιθάρες, το μελωδικό σόλο, το επιβλητικό μπάσο καθώς και τα καταπληκτικά φωνητικά, τα οποία το πλαισιώνουν, με αποτέλεσμα να το αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο.
 

"Όταν η μελωδία συνυπάρχει αρμονικά με το χάος και το φως αγκαλιάζει ευλαβικά το σκοτάδι", τότε λοιπόν αυτό ακριβώς πέτυχε πανέξυπνα ο Μάριος Ηλιόπουλος μέσα από τους Nightrage (σε παγκόσμιο επίπεδο) και το Poems Doomed To Oblivion είναι η αρχή και η επιτομή του.


 

 • Album:

  Poems Doomed To Oblivion demo 2000

 • Line Up:


  lMarios Iliopoulos – guitar (2000–present)
  Francisco Escalona – bass guitar (2016–present)
  Ronnie Nyman – vocals (2013–present)
  Magnus Söderman – guitars (2016–present)
  Dino George Stamoglou – drums (2018–present)

 • Year:

  2020

Read 828 times

Leave a comment