"Παύση εργασιών βάσει του πραγματικού χρόνου"

Wednesday, 01 November 2017 06:37
Published in News

Είκοσι μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του, το μουσικό χωριό μας σταματά επ' αόριστον λόγω αδυναμίας διαχείρισης χρόνου εμού του ιδίου μα και κάθε πρόθυμου συνεργάτη

Αποχαιρετά ο Χρήστος Κισατζεκιάν

Νιώθω ευγνώμων. Για πολλούς λόγους. Κατ' αρχάς νιώθω ευγνώμων αφού άλλο ένα από τα όνειρά μου αγγίχτηκε χτίζοντας τούτο το "μουσικό κοινόβιο" με φίλτατους βετεράνους συνοδοιπόρους και νέους, παθιασμένους & ταλαντούχους συνεργάτες. Νιώθω ευγνώμων για την άμεση ανταπόκριση που είχε αυτή μας η προσπάθεια, αφού μονομιάς την αγκαλιάσατε σε βαθμό απρόσμενα επιβραβευτικό! Νιώθω ευγνώμων για την πίστη και την αγάπη που εισέπραξα εκ των έσω, από τους μονάκριβους συνάδελφούς μου, μα και από σας εκεί έξω, τους ακόλουθους αναγνώστες μας που με κάθε ευκαιρία με/μας ενθάρρυναν με λόγια που θα κουβαλώ μια για πάντα μαζί μου...

Το 2017 έμελλε θυελλώδες μα και "εκπαιδευτικό" όσο καμία άλλη χρονιά της ζωής μου. Σε βαθμό που εδώ και αρκετό καιρό ο ελεύθερος χρόνος μου συρρικνώθηκε δραματικά, τόσο, που τούτη μου η αγαπημένη ενασχόληση κατέντησε από "γόνιμη ψυχοθεραπεία", άλλο ένα βουνό στην καθημερινότητά μου ιδίως από τη μέρα που ξεκίνησα ως μισθωτός photo editor στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ. 

Στην επιστολή του καλωσορίσματός μου το Φλεβάρη του 2016 ευχήθηκα να 'ναι μακρύς ο δρόμος.

Όμως ίσως είναι η μοναδική από τις ευχές που απέδωσε ως εδώ κι όχι πιο πέρα, και αυτό λόγω των παραπάνω αλλαγών.

Θα ευχηθώ λοιπόν σε όλους μα όλους μας καλή αντάμωση στις "επάλξεις": στις συναυλίες, στο κάγκελο μπροστά!

Το Rock'n'Roll Monuments θα παραμείνει διαθέσιμο ως τις 31 Δεκεμβρίου του 2017 για κάθε έναν  που θέλει να εξαντλήσει την πλούσια ύλη του.

Η επίσημη σελίδα μας στο Facebook όμως θα διατηρηθεί, ως ένα "βήμα" για κάθε μουσική μου πρόταση, σκέψη & εμπειρία, όσο, όταν και όποτε.

Last but NOT least, για κάθε ενδιαφερόμενο εκεί έξω, έχω σκοπό μες την επόμενη χρονιά να υλοποιήσω ένα άλλο μεγάλο μου όραμα:

Τη συγγραφή Αγγλόφωνου βιβλίου σε διεθνή εκδοτική, ως πρώτο μέρος των συνεντεύξεων "One By One" που έχω συλλέξει από το τις απαρχές των 90'ς έως και..."χθες" που μίλησα -ναι, με ποιον άλλον;;;- με τον Steven Wilson, το οποίο με το καλό θα μεταφραστεί πάραυτα και στα Ελληνικά!

Να' μαστε πάντα καλά να ανταμώνουμε λοιπόν.

Από μένα, ευγνωμοσύνη μόνο. 

υ.γ.:

όποιος ενδιαφέρεται για την ιστορία πίσω από τη λήψη της φωτογραφίας που κοσμεί το εν λόγω αποχαιρετιστήριο κείμενο, μπορεί να διαβάσει εδώ

http://www.rocknrollmonuments.gr/shot-from-the-vault/item/226-shot-from-the-vault-metallica.html

Read 1410 times

Leave a comment