MANOWAR: Ελλάς/Η.Π.Α. σε Μουσική Συμμαχία επί σκηνής

Tuesday, 21 June 2022 12:12
Συντάκτης:
Published in News

Δεν έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από την τελευταία επίσκεψη τον ηγετών του αυθεντικού metal από την καταιγιστική εμφάνιση στην Πλατεία Νερού στις 14 Ιουνίου 2019. Και όμως η προσμονή μεγαλώνει μέρα με την μέρα, καθώς τα μεταλλικά μας αδέρφια ετοιμάζονται για το καινούργιο του μεγαλόπνοο σχέδιο που δεν είναι άλλο από το ομηρικό έπος με τίτλο “The Revenge of Odysseys” με συνεργάτες τους Κώστα Καζάκο, Κων/νο Καζάκο και Σάκη Τόλη. Οι δύο ηθοποιοί, πατέρας και γιος, θα ερμηνεύσουν αντίστοιχα τον πολύτροπο Οδυσσέα και τον Τηλέμαχο, ενώ ο Σάκης Τόλης ανέλαβε να μεταφράσει από την Αγγλική στην Αρχαία Ελληνική γλώσσα. Τέτοια μεγαλεία έχουμε να ζήσουμε από την εποχή του μέγιστου Orson Welles!...       

Από τον Παναγιώτη Γεωργόπουλο                

Έχουν περάσει ήδη 30 χρόνια απο την παρθενική τους εμφάνιση στην Ελλάδα στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ακόμα θυμάμαι να ανοίγουν το setlist τους με το “Manowar” και να ακολουθούν ύμνοι σαν τα “Fighting the World”, “Metal Warriors”, “Kill with Power”, ενώ έκλεισαν με το “Battle Hymn” μπροστά σε ένα εκστασιασμένο κοινό που δεν περίμενε κανέναν να ασκήσει την οποιαδήποτε κριτική γιατί όπως και να το κάνουμε, τους Manowar ή τους λατρεύεις, ή τους μισείς...    Εγώ ανήκω στους πρώτους.  

                            

Και έχω να παραθέσω για πρώτη φορά τις προσωπικές μου μαρτυρίες για το μεγαλείο των Eric Adams και Joey DeMaio προς τους οπαδούς τους, καθώς είχαμε συναντήσει τον πρώτο στα Studio του «Ηχώ FM» και με μεγάλη υπομονή έβγαζε άπειρες φωτογραφίες με όλο τον κόσμο, επί ένα δίωρο! Μα και στην δεύτερη τους επίσκεψη στην χώρα μας δεν παρέλειψαν να γίνουν ένα κουβάρι με τους οπαδούς τους και να δημιουργήσουν σκηνές μεγαλείου μπροστά σε μια εμβρόντητη Vanessa Warwick (παρουσιάστρια του Headbangers Ball).                                                    
Ο καιρός έφτασε! Τέλος η αναμονή! Αύριο θα ραγίσουν τα τσιμέντα στην πλατεία Νερού. Οι Βασιλιάδες έφτασαν.
Death to false metal. Hail and Kill.     

Δελτίο Τύπου

Το πρόγραμμα της τέταρτης μέρας του Release Athens 2022
Η επόμενη μέρα του Release Athens είναι αφιερωμένη στο αληθινό heavy metal. Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού θα ζήσουμε μια μεγάλη βραδιά για ατελείωτο headbanging.
Οι σπουδαίοι Manowar επιστρέφουν στη σκηνή που έγραψαν ιστορία το 2019, φέρνοντας αυτή τη φορά μια τεράστια παραγωγή, με ένα show ειδικά σχεδιασμένο για τους Έλληνες Manowarriors και ένα setlist γεμάτο εκπλήξεις με τραγούδια απ’όλη τη δισκογραφία τους.

Μαζί τους, οι Rotting Christ στην μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιήσουν στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι και οι πρωτοπόροι του συμφωνικού power metal, Rhapsody of Fire. Την ημέρα ανοίγουν με τον καλύτερο τρόπο, οι Meden Agan.


Doors open: 17:00
17:50 / Meden Agan
19:00 / Rhapsody of Fire
20:30 / Rotting Christ
23:00 / Manowar

Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά προς 50€, ενώ στο ταμείο το εισιτήριο θα κοστίζει 55€.
Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης
Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

https://www.releaseathens.gr/event/manowar/

 

Concert Photos by Chris Kissadjekian
                                        


Read 166 times

Leave a comment