Τούτη η μόνιμη στήλη θα αποτελέσει το δικό σας «βήμα» στον μουσικό μας ιστότοπο! Με άλλα λόγια θέλουμε να διαβαστούν οι δικές σας ανησυχίες, οι απόψεις, οι προβληματισμοί μα και τυχών σημαντικά νέα που μας έχουν διαφύγει και αφορούν το Rock’n’Roll ως μουσικό κίνημα/ιδίωμα.

Στείλτε τα κείμενά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση kissadjekian@gmail.com ή kissadjekian@rocknrollmonuments.gr και εμείς θα επιλέγουμε τα πιο ενδιαφέροντα, με πρώτιστο σκοπό να τα τιμήσουμε ή δυνατόν, όλα τους.

FIRENZE ROCKS FESTIVAL - Aerosmith, System of a Down, Prophets of Rage, Eddie Wedder e.t.c. - "Visarno Arena - Ippodromo del Visarno", Φλωρεντία, 23, 24 & 25 Ιουνίου 2017

Tuesday, 04 July 2017 07:38
Συντάκτης:
Published in Read Our Readers

Αρκετούς μήνες πριν είδα μια ανάρτηση στο facebook από έναν διάσημο, διαδικτυακό φίλο (τον Τάκη Γιαννούτσο) για τους Prophets of Rage και ότι θα παίξουν στο Firenze Rocks Festival στη Φλωρεντία! Ψάχνοντας το περισσότερο και μην έχοντας πάει Ιταλία, μαζί με τα ονόματα που παρουσιάστηκαν (Placebo-Aerosmith, Cranberries-Ediie Vedder, Prophets - System of A Down) ενθουσιάστηκα!!! (Δυστυχώς οι Cranberries ακύρωσαν λίγες ημέρες πριν την εμφάνιση τους, λόγω ασθενείας της Dolores)

Παρακολουθεί & φωτογραφίζει με κινητό ο Κώστας Σουέρεφ

Ως οπαδός όλων των οικογενειών της rock, συνδυάζοντας διακοπές με Φεστιβάλ, βρέθηκα μετά από λίγους μήνες, να έχω κλείσει ξενοδοχείο, αεροπλάνο και εισιτήρια!!

Ο χώρος διεξαγωγής του Φεστιβάλ απείχε περίπου τρία χιλιόμετρα από το κέντρο της Φλωρεντίας, στον Ιππόδρομο (Ippodromo Del Virsano). Στο Κέντρο του Ιπποδρόμου, μια μεγάλη έκταση γεμάτη χώμα(!!). Η οργάνωση ήταν πολύ ικανοποιητική, με αρκετές εισόδους και εξόδους με αποτέλεσμα οι ουρές να μην αργούν πολύ. Βέβαια κλασσικά στην Ιταλία η κοπελιά που ήταν στις πληροφορίες που επισκέφθηκα, δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου Αγγλικά, και σχεδόν όλες οι πινακίδες ήταν στα Ιταλικά επίσης! Οι συγκοινωνίες καλές αλλά δεν αρκούσαν για όλους με αποτέλεσμα στο τέλος κάθε ημέρας τα τραμ και τα λεωφορεία να φεύγουν ασφυκτικά γεμάτα (το τριήμερο ήταν τις ίδιες ήμερες με τους εορτασμούς του πολιούχου San Giovani) και ταξί άδειο, δεν έβρισκες ούτε με τάμα!... Έτσι το βράδυ κατέκλυζαν τους δρόμους χιλιάδες οδοιπόροι οπαδοί! Ο χώρος φιλοξένησε και τις τρεις ήμερες περίπου 140 χιλιάδες άτομα, ενώ υπήρχαν περίπτερα με επίσημο merchendise όλων των καλλιτεχνών, ποτά και φαγητό, αλλά και μαγαζάκια με κοσμήματα \, περιοχές wifi , περιοχές φόρτισης κινητών κ.λ.π. Περισσότερες ουρές σχηματίστηκαν στις μπύρες παρά στην είσοδο νομίζω, ενώ το (τελευταίο) αρνητικό είναι ότι όλα ήταν πολύ ακριβά (2 μπύρες και 2 μπουκαλάκια νερό = 15 ευρώ!!!).

Ημέρα 1η: The Rockstars

Aerosmith > 21:00
Placebo > 19:00
Dj Ringo & Dj Toky > 18:15
Deaf Havana > 17:30
Jack Lukeman > 16:15
Soviet Soviet > 15:20

 

Με εύκολη πρόσβαση στο χώρο της συναυλίας, βρίσκομαι αρκετά μπροστά να ακούω τους πολύ δεμένους Placebo !
Σίγουρα όταν βγαίνεις στις επτά, με φουλ ήλιο και σχεδόν τα 2/3 του κόσμου να περιμένουν τον Tyler , δεν είναι και εύκολη η δουλειά σου . Πάντως ήταν πολύ καλή με ένα playlist που είχε χώρο νομίζω και για κάποιες άλλες επιτυχίες.... Μια ώρα και λίγο η διάρκεια του show τους. Θεωρώ κορυφαίες στιγμές τους το “Bitter End” και το “Twenty Years” (μην παρεξηγηθώ από τους fan του group, απέδωσαν όλα τα τραγούδια πολύ καλά).

Λίγο πριν βραδιάσει κατά τις 9:15 ξεκινάει να ακούγεται δυνατά το “Carmina Burana” του αείμνηστου Carl Orff παράλληλα με τα video wall που δείχνουν σκηνές από την πορεία των Aerismith! “Let the Music do the Dalking”.... και αυτό ήταν! Φουλάρια, κοσμήματα, μαλλιά όλο το στιλ του Tyler και των Aerosmith ξεχειλίζει τη σκηνή! Συνεχίζουν δυναμικά με το “Young Lust” , ενώ με τα τραγούδια που ακολούθησαν (“Livin on the Edge”, “Love in an Elevator”, “Janies got a Gun”), νόμιζα ότι βάλθηκαν να παίξουν ολόκληρο το “Big Ones”. Με απίστευτη ενέργεια πάντα μπροστά, εναλλάσσονταν Tyler και Perry!! Μετά το “Nine Lives”, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής δίνει τη σκυτάλη στον Joe Perry για να ερμηνεύσει Fleetwood Mac και το blues solo του τραγουδιού το αναλαμβάνει ο Brad Whitford!

Άκρως επαγγελματίες στην υπέροχη συναυλία που συνδύαζε show και μουσικάρες. Συνεχίζουν, και ο Hamilton -ο κύριος sweet emotion αυτοπροσώπως, όπως τον παρουσίασε στο τέλος ο Tyler- ξεκινάει την εισαγωγή του ομώνυμου τραγουδιού!! O Brad Whitford πάντα ήρεμη δύναμη να εμπνέει σιγουριά στους υπόλοιπους. Πριν το “I Dont Wan't To Miss aThing”, ο Steven δοκιμάζει καμιά δεκαριά καπέλα από το κοινό .... ακούγονται τα πλήκτρα σε μια υπέροχη εισαγωγή. “Mr. Buck Johnson”!!! φωνάζει... (σ.σ.: ο τύπος έτσι όπως ήταν με ξανθά σγουρά μαλλιά και γυαλιά, από μακριά ήταν ίδιος ο Sammy Hagar !!!). “Cryin” και “Dude” , τα δυο τελευταία πριν κλείσουν , έβαλαν τα δυνατά τους και δεν άφησαν κανέναν στη θέση του !! Γενέθλια για τον αγαπημένο μας Joey Kramer, ....... και έτσι του τραγουδήσαμε και το “Happy Birthday”. «Ο άνθρωπος αυτός είναι τόσο μεγάλος που όταν ήταν μωρό η νεκρά θάλασσα ήταν ακόμα άρρωστη» μας είπε ο Tyler στο τέλος του live !!!! Περιμένοντας το encore , σκάνε 8 τύποι κουβαλώντας ένα λευκό πιάνο με ουρά. Οκ, ξέρεις την συνέχεια! Κορυφαία και κλασσική στιγμή όταν σολαρει ο Perry επάνω στο λευκό πιάνο ενώ o Τyler παίζει σε αυτό και να τραγουδάει το “Dream On”! Όχι μόνο κορυφαία αλλά μια σκηνή που οποίος τη δει θα την θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του !!! Μετά από ένα ''παιχνίδι'' με τον Krammer στα τύμπανα, να μας έχει βγάλει την ψυχή για να παίξει την εισαγωγή του “Walk this Way” φτάνουμε στο τέλος ... Όλοι μαζί οι παρέα των απολύτων Rockstars , βγαίνει μπροστά μας χαιρετάει και ο Steven παρουσιάζει και πάλι τα μελή του group στον κόσμο ! Απίστευτο το πως πέρασε η ώρα.......

 

Playlist Placebo:

1. Pure Morning
2. Loud Like Love
3. Jesus' Son
4. Soulmates
5. Special Needs
6. Too Many Friends
7. Twenty Years
8. For What It's Worth
9. Slave to the Wage
10. Special K
11. Song to Say Goodbye
12. The Bitter End
13. Nancy Boy
14. Infra-red
encore:
15. Running Up That Hill (A Deal with God)

Playlist Aerosmith:

1. Let the Music Do the Talking
2. Young Lust
3. Rag Doll
4. Livin' on the Edge
5. Love in an Elevator
6. Janie's Got a Gun
7. Nine Lives
8. Stop Messin' Around
(Fleetwood Mac cover)
9. Oh Well
(Fleetwood Mac cover)
10. Sweet Emotion
11. I Don't Want to Miss a Thing
12. Come Together
(The Beatles cover)
13. Chip Away the Stone
14. Cryin'
15. Dude (Looks Like a Lady)
Encore:
16. Dream On
17. Mother Popcorn
(James Brown cover)
18. Walk This Way


Ημέρα 2η : Δέος

Eddie Vedder > 22:35
Glen Hansard > 20:50
Samuel > 19:20
Dj Ringo & Dj Toky > 18:35
Eva Pevarello > 18:10
Altre Di B > 17:15


Γνωρίζοντας καλυτέρα τον χώρο πλέον και λίγο απογοητευμένος που δεν θα δω τους Cranberries, φθάνω ακούγοντας τον Glen Hansard ο οποίος είχε ξεκινήσει πριν την κανονική ώρα έναρξης. Ο Glen παρουσίασε ένα πρόγραμμα που σε έβαζε στο κλίμα της βραδιάς αμέσως! Προετοιμαζόσουν για το τι θα ακολουθήσει. Μαζί με τύμπανα, μπάσο , πλήκτρα και ο ίδιος με την ακουστική του κιθάρα, με το μελαγχολικό ύφος που τον διακρίνει, έπαιξε εννέα τραγούδια μεταξύ των οποίων το “Astral Weeks” του Van Morrison, ενώ ακολούθησε το “Bird of Sorrow” που ερμήνευσε υπέροχα. Με την συμμετοχή του κοινού και ένα κρεσέντο με up tempo στο τελευταίο τραγούδι του , “Her Mercy” , μας ευχαρίστησε ενώ απολάμβανε ένα ζεστό χειροκρότημα ! Γνώριζε ότι η συναυλία δεν είχε τελειώσει για εκείνον .....

 

Ενώ έχει βραδιάσει για τα καλά λίγο μετά τις 10.30 εμφανίζεται στη σκηνή ο Eddie Vedder με τη συνοδεία αποθεωτικών κραυγών και χειροκροτημάτων. Πιάνει μια fender Stratocaster και παίζει το “Elderly Woman”!!! Από τον πρώτο ήχο της φωνής του Vedder σε αγκαλιάζει ένα απίστευτο συναίσθημα που δεν μπορείς να το εξηγήσεις αν δεν τον έχεις δει ζωντανά! Συνεχίζει να ερμηνεύει Pearl Jam και ακούγονται οι πρώτες νότες του “Immortality” ενώ με το πόδι του χτυπάει ένα cajon. Άψογος !!! Πραγματικά άψογος. Ακολουθούν διασκευές μπλέκοντας το “Brain Damage” μέσα στο “Sometimes”! Μετά από αυτό αφήνει την ηλεκτρική πιάνει ένα μπουκάλι κρασί και πίνει στην υγειά μας, ρίχνει και ένα ''Vaffanculo'' να το ‘χουμε πρόχειρο, ενώ ευχαριστεί τον πολιούχο San Giovani που μας έχει ασφαλείς και πιάνει την ακουστική: “I'm Mine”! Η κουβέντα με το κοινό συνεχίζεται , και μας παρουσιάζει το γιουκαλίλι του. «Έμαθα» μας λέει «ότι αύριο θα έχετε τους Prophets Of Rage και τους System of A Down , οπότε για απόψε έφερα ένα γιουκαλίλι!».

Τα τραγούδια του συνεχίζουν ενώ εγώ σκέφτομαι ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου βρίσκομαι με τόσο πολύ κόσμο, και υπάρχει τόση ησυχία… Πραγματικά κράτησε ένα φεστιβάλ 50.000 ατόμων εκκλησία. Ήταν απίστευτο! Μας καθήλωσε όλους με μια κιθάρα κι ένα γιουκαλίλι. Ακολουθούν τραγούδια από το εκπληκτικό soundtrack της ταινίας “Into the Wild”! Η ώρα κυλάει και ακούγοντάς τον να τραγουδάει, το μόνο που θες να κάνεις όταν τελειώσει η συναυλία είναι να τα πουλήσεις όλα, να αρπάξεις ένα μπουκάλι κρασί και να μπεις σε ένα τραίνο! «Σκέφτομαι τους Soundgarden” είπε « και επειδή δεν έχω συγκρότημα, να με βοηθήσετε στο επόμενο»...... Παίζει το “Black” ενώ όλοι τραγουδούσαμε τη μελωδία, η κατάνυξη έδωσε τη θέση της στις φωνές του Vedder :''We bellong Together , Come Back ..... !!!!'' φωνάζει βουρκωμένος!.......

Τη μοναδική στιγμή που κάθισε στα πλήκτρα ήταν για να ερμηνεύσει το “Comfortably Numb” που ... εκεί στο δεύτερο couple συνειδητοποιεί ότι δεν είναι αυτά τα λόγια και ξαναρχίζει, για να μπει στο δεύτερο ρεφρέν! Συνεχίζει με το “Imagine” , ενώ ακολουθούν κι άλλα Pearl Jam... Προσκαλεί στην σκηνή τον Glen Hansard και ερμηνεύουν μαζί εκπληκτικά το “Falling Slowly” από την ταινία “Once” , ενώ ο Glenn θα μείνει μαζί του στη σκηνή έως το τέλος του προγράμματος . Μιλάμε για τον Eddie Vedder , άρα δεν θα μπορούσε να λείψει η κοντινή επαφή του με το κοινό και έτσι στο “Song Of Good Hope” , εισχώρησε μέσα στον κόσμο και έμεινε εκεί μέχρι το τέλος του τραγουδιού. Με Neil Young μας χαιρέτησε και έκλεισε με το “Hard Sun”. Φεύγοντας από τη σκηνή δεν άντεξε .... πήρε φόρα και πήδηξε πάνω από ένα μπροστινό monitor με την χαρακτηριστική του Pearl Jam κίνηση !!!! Αναμενόμενο ήταν ... αποθεώθηκε !!!! Ένα live γεμάτο έντονες στίμες , με τον μοναδικό Eddie Vedder να είναι εκεί για να σου θυμίσει ότι μετράνε μόνο οι σχέσεις των ανθρώπων .... τίποτε άλλο.

Playlist Glen Hansard:

1. When Your Mind's Made Up
2. Revelate
3. Winning Streak
4. Say It to Me Now
5. Astral Weeks / Smile
(Van Morrison cover)
6. Bird of Sorrow
7. Lowly Deserter
8. Way Back in the Way Back When
9. Her Mercy

Playlist Eddie Vedder :

1. Elderly Woman Behind the Counter in a Small Town
2. Wishlist
3. Immortality
4. Trouble
(Cat Stevens cover)
5. Brain Damage
(Pink Floyd cover)
6. Sometimes
7. I Am Mine
8. Can't Keep
9. Sleeping by Myself
10. Far Behind
11. Setting Forth
12. Guaranteed
13. Rise
14. The Needle and the Damage Done
(Neil Young cover)
15. Millworker
(James Taylor cover) (instrumental section from Eddie's version)
16. Unthought Known
17. Black
18. Lukin
19. Porch
20. Comfortably Numb
(Pink Floyd cover)
21. Imagine
(John Lennon cover)
22. Better Man
23. Last Kiss
(Wayne Cochran cover)
24. Untitled
25. MFC
26. Falling Slowly
(The Swell Season cover) (with Glen Hansard)
27. Song of Good Hope
(Glen Hansard cover) (with Glen Hansard)
28. Society
29. Smile
30. Rockin' in the Free World
(Neil Young cover) (with Glen Hansard)
Encore:
31. Hard Sun
(Indio cover)

Ημέρα 3η: Επανάσταση και Οργή

System Of A Down > 21.00
Prophets Of Rage > 19.00
Dj Ringo & Dj Toky > 18.15
Don Broco > 17.30
Mallory Knox > 16.30
Appaloosa > 15.45

 

Στην τρίτη μέρα συνάντησα ένα διαφορετικό κοινό. Πιο ιδιαίτερο, πιο εκδηλωτικό. Σαν σύνολο και σαν μονάδες ο καθένας ξεχωριστά. Ήδη συγκεντρωμένοι από νωρίς μπροστά ανυπομονούσαν για του Prophets! Ακούγεται η χαρακτηριστική σειρήνα και τα μέλη του group ανεβαίνουν στη σκηνή. Το συγκρότημα στην ώρα του με δυνατό ακόμα φως, μας συστήνεται με σφιγμένες γροθιές : “We are the Prophets of Rage”!! με το ομώνυμο τραγούδι των Public Enemy να θυμίζει μόνο από τους στίχους. Συνεχίζουν με “Testify” και η σκόνη από το έδαφος ξεκίνα να καλύπτει τη σκηνή σιγά σιγά …. Τα τραγούδια των Rage Against The Machine σχεδόν μονοπωλούν το playlist με “Take the Power Back” και “Guerrilla Radio” για συνέχεια! Commerford με Wilk να παίζουν με τρομερή δύναμη, και δέσιμο (και την ουσία να ευθύνονται για όλον αυτό το χαμό που γίνεται από κάτω)! Ο Morello απόλυτος στο παίξιμο και αεικίνητος , να ακολουθεί πιστά τους άλλους δυο συνοδοιπόρους του επιβεβαιώνοντας μας ότι το επαναστατικό rock γράφεται σε 4/4.

Έρχεται η σειρά να μας παρουσιάσουν το νέο τους τραγούδι “Unfuck The World”, ενώ τραγούδια των RATM και των Public Enemy εναλλάσσονται στη συνέχεια. Αλλαγή μουσικής πλεύσης με ένα remix rap επιτυχιών “Can't Truss It” / “Insane in the Brain”/ “Bring the Noise” / “Jump Around”… Εκεί οι DJ Lord , Chuck D και B-Real βρέθηκαν να κάνουν μόνοι τους παιχνίδι , με τους δυο rapper να κατεβαίνουν στο κοινό! Μετά από αυτό, οι υπόλοιποι μουσικοί επιστρέφουν και μετά το “Sleep Now in the Fire” καλούν στην σκηνή το Serj Tankian για να ερμηνεύσει το “Like a Stone” στη μνήμη του Chris Cornell ! Μια στιγμή, που όσοι παρακολούθησαν άλλα στιγμιότυπα από τις κοινές εμφανίσεις των Prophets με τους System περίμεναν , αλλά δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο η ερμηνεία του Serj. Με το δικό του πάντα , χαρακτηριστικό στιλ.

 

Λίγα τραγούδια έμειναν για φινάλε αλλά όλα το ένα καλύτερο από το άλλο. Μια απίστευτη έκρηξη ακολούθησε!! “Know Your Enemy” και “Bullet in the Head” (σ.σ.: προσωπικά στα RATM και ειδικά στα δυο τελευταία μου έλειψε η οργισμένη φωνή του De La Rocha). Ο B-Real τραγούδησε το “How I Could Just Kill a Man” (στην ουσία εκείνος να ραπάρει και οι RATM να οργώνουν με groove και παραμορφώσεις -που προσωπικά εμένα δεν χάλασε καθόλου).
Με “Bulls on Parade” και “Killing In the Name” έκλεισαν τη συναυλία μέσα σε ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης. Μια έξυπνη και σωστή συνεύρεση μουσικών με την ίδια βάση στις απόψεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα την ισότητα και πολλά άλλα. Μια 100% επιτυχημένη μίξη. Ένα live που κάθε νότα αυτού του ούρλιαζε επανάσταση !!!

Το κενό μεταξύ των δυο συγκροτημάτων όσο χρειάζονταν για να πάρεις μια ανάσα και να μαζέψεις δυνάμεις για τη συνέχεια . Ανεβαίνουν System of A Down με το “Soldier Side” να το τραγουδάει όλη η αρένα !” Suite-Pee” , “Prison Song”, “Violent Pornography” να ακολούθου χωρίς ανάσα. Φτάνει το “Aerials” με απίστευτη ερμηνεία από τον Serj Tankian και μας αποδεικνύει ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα απόψε όπως και όλοι οι υπόλοιποι !

Μετά από ένα σαρωτικό σερί “Mind”/”Mr Jack”/”DDevil” βγαίνει στο προσκήνιο ο Daron Malakian για να συνεχίσει με το “Needles” …. Ακούγοντας το Radio/Video , βλέπω ένα κοινό να χορεύει με όλα τα στιλ μουσικής που παίζουν οι SOAD και όλα μέσα σε ένα τραγούδι. Ο Shavo ήταν πραγματικά απολαυστικός και τρομερά παραστατικός, ενώ δεν ήξερες σε πια μεριά της σκηνής θα σταματήσει … O John Dolmayan σταθερός συνδυάζοντας πολύ δυνατό παίξιμο στα τύμπανα μαζί με τις δύσκολες εναλλαγές που έχουν οι SOAD στα τραγούδια !

 

“Hypnotize”/’Dreaming”/”Pictures”/”Highway Song” μαζί με ένα βίντεο να ‘’ντύνει’’ το τρίτο από αυτά τα τραγούδια, ενώ κατά τη διάρκεια ολοκλήρου του live δεν παύουν στιγμή να μας δείχνουν την σήψη του δυτικού κόσμου …. Φτάνουμε στο “Chop Suey” και ακούς στην κορύφωση του τραγουδιού την θλίψη και την οργή του Serj για τον λαό του , ενώ γονατίζει και κάνει τον σταυρό του… Ενώ πίστευα ότι είδα την μεγαλύτερη συμμετοχή από το κοινό στο με το εν λόγω τραγούδι , έφτασε το “BYOB” για να με διαψεύσει !! Τρομερή ενέργεια από το group ενώ είχε περάσει πολύ ώρα επι της σκηνής και απίστευτη η συμμετοχή του κόσμου με τον Daron κραυγάζει “Why do they always send the poor?»….

Με “Roulette”, ”Toxicity” και “Sugar” μας αποχαιρετούν και ο Daron μας προσκαλεί να συμμετάσχουμε όλοι σε έναν μεγάλο κύκλο στη μέση δίνοντας το ρυθμό. Η ιδιόρρυθμη παρέα των Αρμενίων μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις με ένα δυναμικό live , πολύ καλοί παίχτηκα και με το ντουέτο Serj / Daron σε πολύ καλή βραδιά !

Οι εντυπώσεις από το 3ημερο πολύ θετικές , με ένα καλά οργανωμένο φεστιβάλ , που προσέλκυσε και άτομα από άλλες χώρες (ενώ δεν ήταν λίγοι οι έλληνες που συνάντησα εκεί) ελπίζουμε να έχει και συνέχεια! Αν θέλετε να πάτε του χρόνου (με 2 ευρώ το μπουκαλάκι το νερό) , ξεκινήστε να μαζεύετε χρήματα από…τώρα!


Playlist : Prophets of Rage

1. Prophets of Rage
2. Testify
3. Take the Power Back
4. Guerrilla Radio
5. Unfuck The World
6. Bombtrack
7. Fight the Power
8. Can't Truss It / Insane in the Brain / Bring the Noise / Jump Around
9. Sleep Now in the Fire
10. Like a Stone
(with Serj Tankian)
11. Know Your Enemy
12. Bullet in the Head
13. How I Could Just Kill a Man
14. Bulls on Parade
15. Killing in the Name

Playlist : System Of A Down

1. Soldier Side - Intro
2. Suite-Pee
3. Prison Song
4. Violent Pornography
5. Aerials
6. Mind
(intro only)
7. Mr. Jack
8. DDevil
9. Needles
10. Deer Dance
11. Radio/Video
12. Hypnotize
13. Dreaming
(middle breakdown only)
14. Pictures
15. Highway Song
16. Bounce
17. Suggestions
18. Psycho
(with "Physical" by Olivia Newton-John intro)
19. Chop Suey!
20. Lost in Hollywood
21. Question!
22. Lonely Day
23. Kill Rock 'n Roll
24. B.Y.O.B.
25. Roulette
26. Toxicity
27. Sugar

 

Read 703 times

Leave a comment