SHIRLEY BASSEY: Ο ορισμός της Ντίβας στο Θέατρο Λυκαβηττού το 1993

SHIRLEY BASSEY: Ο ορισμός της Ντίβας στο Θέατρο Λυκαβηττού το 1993

Στο δικό μου το μυαλό μα ακόμη πιο πολύ στη δική μου την καρδιά, τούτη είναι η υπέρτατη Ντίβα του…

More...
BURKE SHELLEY (1950-2022) - THE TRIBUTE

BURKE SHELLEY (1950-2022) - THE TRIBUTE

Ο Burke Shelley γεννήθηκε στο Tiger Bay, στο Cardiff της Ουαλίας στις 10 Απριλίου 1950.  Έφυγε χθες ήσυχα στον ύπνο…

More...
DIO: Μοιάζουν δυο οι απώλειες, όχι μια, τόση είναι η απουσία του

DIO: Μοιάζουν δυο οι απώλειες, όχι μια, τόση είναι η απουσία του

Δέκα χρόνια, οκτώ μήνες και πέντε μέρες πέρασαν από τον άδικο χαμό του Ronald James Padavona, του ανυπέρβλητου και λατρεμένου…

More...
CAMEL: 50 χρόνια ζεσταίνουν την καρδιά μας

CAMEL: 50 χρόνια ζεσταίνουν την καρδιά μας

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Φύσει αδύνατον λοιπόν  να μην αδράξω τη Χρυσή Επέτειο των λατρεμένων Camel για…

More...
LP: Όταν πρωτογνωρίσαμε το Ανδρόγυνο Ξωτικό

LP: Όταν πρωτογνωρίσαμε το Ανδρόγυνο Ξωτικό

“Είναι αυτό εκεί το κορίτσι σε κείνη τη γωνιά και είναι μικροκαμωμένη, πολύ μικροκαμωμένη, και μοιάζει περισσότερο με αγόρι, και…

More...

Airbourne Unleash Lemmy Kilmister Tribute 'It's All for Rock n' Roll'

Friday, 17 March 2017 14:51
Published in Special Guests

Οι Αυστραλοί θεοπάλαβοι Hard Rockers παρουσίασαν το video clip του “It's all for Rock N' Roll” αφιερωμένο στον ένα και μοναδικό Ian Kilmister, κατά κόσμων Lemmy, που άφησε τα εγκόσμια στην εκπνοή του 2015 και πλέον τα πίνει με το Χέντρακα σε κάποιο καταγώγιο στην άκρη του Ηλιακού Συστήματος (έχοντας πρώτα δώσει και το όνομα του στο αγαπημένο του ποτό, Jack Daniels με Coke).

Γράφει ο Φώτης Λαμπρόπουλος

Το κομμάτι αυτό, ουσιαστικά κλείνει τον τελευταίο τους δίσκο “Breakin' Outta Hell,” (το οποίο μπορείτε να βρείτε στα report) με τον πιο δυναμικό τρόπο, όπως θα ταίριαζε στο εκρηκτικό παίξιμο του θρυλικού Εγγλέζου.

O Ian Kilmister, αφού πρώτα απέκτησε το ψευδώνυμο Lemmy (από το Αγγλικό Lend me some money = δάνεισε μου χρήματα), και έχοντας δουλέψει σαν roadie στον Jimi Hendrix και τους Nice, εντάχθηκε στο δυναμικό των Hawkwind to 1971, και συμμετείχε σαν τραγουδιστής στο out of space κομμάτι τους “Silver Machine.” Απολυμένος από το συγκρότημα, λίγο καιρό αργότερα, θα προχωρήσει στην δημιουργία των Motorhead, σαν μπασίστας, τραγουδιστής και Frontman.Με κομμάτια σαν το ομώνυμο, το “Ace of Spades” και αλλά θα μπει για τα καλά στο πάνθεον της Rock Elite μία για πάντα. Προτεινόμενη δισκογραφία? Ξεκινήστε με τα πρώτα 5 Album των Motorhead: “Motorhead,” “Overkill,” “Bomber,” “Ace of Spades,” και “Iron Fist”.

 

Οι Airbourne τώρα από το Warrnambool της Αυστραλίας, ξεχύθηκαν για να κατακτήσουν τον κόσμο τα τελευταία χρόνια με το όλο πάθος και έξαψη παίξιμο τους που θυμίζει έντονα τους πατεράδες τους AC/DC. Έχοντας ζήσει αποκοντά το live τους στο Sweden Rock Festival του 2015 που με άφησαν αποσβολωμένο & εκστασιασμένο. Οι τύποι είναι φαινόμενο. Υπάρχοντας σαν μπάντα από το 2003, παρουσιάζουν παντού στον κόσμο το εκρηκτικό Hard Rock μίγμα τους που μόνο δυναμίτιδα δεν έχει. Ακούστε το τελευταίο τους πόνημα “Breakin' Outta Hell” και θα καταλάβετε. Ο Frontman τους, Joel O' Keeffe απλά δεν υπάρχει, είναι ο ορισμός του μέγιστου Performer. Ο Joel λοιπόν αναφέρει ότι με αυτό το video αποτιμούν φόρο τιμής σε αυτό τον υπέροχο, όπως αναφέρει, άνθρωπο που ήταν αφοσιωμένος σε αυτό που έκανε, στο Rock N' Roll δηλαδή. Αυτό το κομμάτι, αναφέρει, ανήκει σε όλους αυτούς τους ήρωες της μουσικής μας που χάσαμε.

Ευτυχώς, για όλους μας, οι ημίθεοι αυτοί, δεν ξεχνιούνται και θα παραμένουν ψηλά στα ουράνια, να μας κάνουν να ξεχνιόμαστε με τη μουσική τους με τα ηχεία στη διαπασών.

Hail Hail Rock N' Roll...

Δείτε το εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=KfZGwtxghr4

Read 289 times

Leave a comment