Οι Mr. Highway Band παρουσιάζουν ζωντανά το νέο τους lp στο “Κύτταρο”, Πρωταπριλιά

Thursday, 23 March 2017 08:25
Published in Special Guests

Την απανταχού μέρα των ψευταράδων διάλεξαν οι Mr. Highway Band για να το καινούριο τους, τρίτο κατά σειρά, πόνημα με τίτλο “The Rebel Artist,” το οποίο κυκλοφόρησε λίγους μήνες νωρίτερα και τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να παρουσιαστεί και ζωντανά στη σκηνή του Ιστορικού Live Club των Αθηνών.

Γράφει ο Φώτης Λαμπρόπουλος

Πρωταπριλιά λοιπόν, και θα κατηφορίσουμε προς Αχαρνών μεριά, για το 6ο στη σειρά Music Highway Festival, όπου παρέα με τους Big Nose Attack και τους Drunken Gramophone θα είμαστε μάρτυρες ενός ξέφρενου Rock ‘N’Roll Boogie Party.

Το Φεστιβάλ αυτό για πρώτη φορά συμπίπτει με την παρουσίαση του νέου Album που βγήκε στην κυκλοφορία την 1η Φεβρουαρίου (λεπτομέρειες του οποίου θα βρείτε στην παρακείμενη στήλη “Local Heroes” όπου το παρουσιάζουμε αναλυτικά). Όλη αυτή η δουλειά που έχει γίνει από τα παιδιά και το άκουσμα του δίσκου, με έχουν κάνει αρκετά ανυπόμονο να δω ζωντανά αυτό το πραγματικό υπέροχο και μοναδικό αμάλγαμα ήχων ώστε να με ταξιδέψουν σε ένα τόπο όπου ο κύριος Trump θέλει να αναγείρει ένα τοίχο που θα χωρίζει και θα διαιρεί...

 

Μαζί με τους Άρχοντες της Λεωφόρου θα βρίσκονται δυο από τις πιο ενεργές μπάντες αυτής της χώρας, οι Batman και Robin της Ελλάδας Big Nose Attack, καθώς και οι Drunken Gramophone,οι οποίοι και θα ανοίξουν την βραδιά. Το Rock ‘N’ Roll αυτό δίδυμο, φαντάζει ιδανικό για το ζέσταμα μας, καθώς θα ανοίξουν το μουσικό μας καλειδοσκόπιο, για να εμπλουτιστεί περαιτέρω στη συνέχεια από το έτερο ντουέτο των αδερφών Boogie Man και Little Tony που αποτελούν τους Big Nose Attack.

Η πολλά υποσχόμενη βραδιά θα κλείσει με τους δημιουργούς του Φεστιβάλ Mr. Highway Band να παρουσιάζουν το πορτρέτο του Επαναστάτη Αρτίστα. Εμείς σαν καλοί Έλληνες καουμπόηδες θα πρέπει να πάρουμε την Ντόλυ του Λουκιανού Κηλαηδόνη και να κατηφορίσουμε ιππεύοντας την Αχαρνών, για να μην χάσουμε την μοναδική αυτή σύμπραξη. Ραντεβού στο “Κύτταρο” λοιπόν.

Ride on!

 

Read 471 times

Leave a comment