ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: SL THEORY GRAND REHEARSAL

Friday, 03 March 2017 09:15
Published in News

Tonight: “It’s Time to Get Ready for the Storm” (SRV)

Τρυπώνει και γράφει ο Χρήστος Κισατζεκιάν

Τι τα έχουμε τα γαλόνια;;; Αν δεν έκανε σε μένα τη χάρη ο επίκτητος αδελφός Λαγωνίκας σε ποιόν θα την έκανε; Τρύπωσα λοιπόν κι εγώ μαζί τους για έξη από τις δεκαέξι (!!!) ώρες της πρόβας τζενεράλε στο κεκλεισμένων των θυρών «PassPort Κεραμικός» και πήρα μια γερή δόση από το τι μέλλει γενέσθαι σήμερα το βράδυ μπρος στα μάτια μας. Οκ. Τα λόγια περιττεύουν. Και επειδή τίποτε δε με καλύπτει ως γραφιά, δανείστηκα τον παραπάνω στοίχο του αείμνηστου Stevie Ray Vaughan που τα λέει όλα με το όνομά τους!...

 

Επτά μήνες έντονης ομαδικής προσπάθειας δίνουν σήμερα το βράδυ Παρασκευής 3 Μαρτίου του σωτήριου έτους 2017 τους γόνιμους καρπούς τους σε όσους θα αποφασίσουν να δώσουν το παρών σε μια πρωτόγνωρη στα Ελληνικά χρονικά σύμπραξη κλασικής ορχήστρας εγχόρδων με σεξτέτο επίλεκτων της hard & heavy prog σκηνής του τόπου μας, επι σκηνής! Και λέω σε όσους θα αποφασίσουν, διότι ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και με κάθε ένα τους κοιτά να βάζει τρικλοποδιές στο Φως της δημιουργίας. Ανέκαθεν! Όμως αν η απεργία του Μετρό και του Τραμ σε σταματήσει από το να γίνεις μέρος αυτής της οπτικουακουστικής εμπειρίας ενώ υπάρχουν χίλιοι δυο ακόμη τρόποι να φτάσεις στο σημείο…G (λεωφορία, τρόλει και ταξι) αν δεν έχεις δικό σου μέσον ή φίλο/φίλους με τέτοιο, τότε ή απλά έχεις μια πολύ σημαντικότερη ανειλημμένη υποχρέωση, κατανοητότατο, ή παραδίδεσαι δυστυχώς αμαχητί σε κάθε εξωτερική δυσκολία επιτρέποντας και συνυπογράφοντας την ήττα σου!... Δεν κάνω τον έξυπνο παίδες. Κακά τα ψέματα. ΟΤΙ και να γίνεται εκεί έξω, αυτό που παίζει ρόλο εις το πηλίκον είναι η δικά μας στάση απέναντί του, πώς θα το αντιμετωπίσουμε στο τέλος της ημέρας! Και το λέω και για τα μούτρα μου τα ίδια.

 

21:00 σήμερα το βράδυ λοιπόν.
110 λεπτά αυθεντικής έμπνευσης δίχως supporting act, δίχως διάλειμμα.
21 άτομα επι σκηνής και άλλα τόσα από κάτω αφού πέρα από το πολυπληθές συνεργείο ήχου και φωτισμού, το μεγαλεπήβολο εγχείρημα θα ηχογραφηθεί και θα μαγνητοσκοπηθεί ώστε να κυκλοφορήσει μες τη χρονιά παγκοσμίως!

“It’s time to get ready for the Storm”

Photos by Chris Kissadjekian / www.livephotographs.com

Read 901 times

Leave a comment